Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her

Rå i hue

Mental trening og individuell coaching

 

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og  har jobbet med Silvametoden siden 2008. Jeg driver «Rå i hue» som er mental trening og coaching, og så driver jeg Silvametoden Norge.

I 2008 ble jeg sertifisert instruktør i Silvametoden og i 2012 som Success Coach. Hver dag på jobb er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å gå på jobb.

Av utdannelse er jeg siviløkonom fra Edinburgh i Skottland, og etter det tok jeg høyere revisorstudium på Handelshøyskolen i Bergen. Jeg har jobbet med revisjon, regnskap og skatt og er derfor glad i tall, system og struktur. Det tar jeg med meg inn i min jobb med coaching og kurs.

Jeg er kursholder for Næringslivets skole (kursvirksomheten til NHO), og står som foredragsholder hos Athenas – Norges største formidler av foredrag. Utenom dette holder jeg spesialtilpassede kurs og foredrag i bedrifter og grupper, men også åpne kurs for forskjellige aldersgrupper med forskjellig tema.

La oss trene hjernen din til å bli Rå i hue på å oppleve både energi, effektivitet, moro og glede, men også til ro, harmoni og utvikling! Livet handler selvfølgelig ikke bare om det positive, livet inneholder både vanskelige dager, triste dager og skikkelige nedturer. Står vi sterkere mentalt står vi bedre rustet til å håndtere og komme oss videre fra det som ikke er så bra.

Jeg gleder meg til å møte deg på kurs eller til coaching.

Ha en strålende dag – bedre og bedre!

Hilsen Lene

  

FINN RÅ I HUE PÅ SOSIALE MEDIER

Copyright © Rå i hue. Alle Rettigheter Reservert