Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her

Rå i hue

– og varm i hjerte

Mental trening og individuell coaching

Lene Thorgersen Røine

Hei! Jeg heter Lene Thorgersen Røine og  har jobbet med Silvametoden siden 2008. Jeg driver firmaet mitt «Rå i hue» som er mental trening, coaching, og kursvirksomhet for Silvametoden i Norge.

I 2008 ble jeg sertifisert instruktør i Silvametoden og i 2012 som Success Coach. Hver dag på er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å gå på jobb.

Av utdannelse er jeg siviløkonom fra Edinburgh i Skottland, og etter det tok jeg høyere revisorstudium på Handelshøyskolen i Bergen. Jeg har jobbet med revisjon, regnskap og skatt og er derfor glad i tall, system og struktur. Det tar jeg med meg inn i min jobb med coaching og kurs.

Jeg holder jeg spesialtilpassede kurs og foredrag i bedrifter og grupper, men også åpne kurs for forskjellige aldersgrupper med forskjellig tema.

La oss trene hjernen din til å bli Rå i hue (og ikke minst koble på et varmt hjerte!!) sånn at du kan få oppleve både energi, effektivitet, moro og glede, men også ro, harmoni og utvikling! Livet handler selvfølgelig ikke bare om det positive, livet inneholder både vanskelige dager, triste dager og skikkelige nedturer. Står vi sterkere mentalt og emosjonelt står vi bedre rustet til å håndtere og komme oss videre fra det som er utfordrende. 

Når du finner kjernen i det som er deg, da finner du samtidig egenkjærligheten og styrken din. Lag deg, og lev det livet som er i harmoni med den du er!

Jeg gleder meg til å møte deg.

Ha en fin dag – bedre og bedre!

Hilsen Lene

FINN RÅ I HUE PÅ SOSIALE MEDIER

Copyright © Rå i hue. Alle Rettigheter Reservert