Start din reise med Silvametoden med et mini gratiskurs i 4 deler nå

Meld deg på her

Rå i hue

Individuell coaching

Ønsker du coaching en til en?

Jeg vil gjerne å hjelpe deg til å leve det livet du ønsker!

Hva er dine drømmer, dine ønsker og dine behov? Hva er det du går rundt å fantaserer om «tenk om det bare hadde vært sånn!» eller «tenk om jeg bare hadde turt….» eller «jeg skulle så inderlig ønske at…». Hva med å få disse drømmene og ønskene ned og realisert istedet? Du kan få til mye mer enn du tror!

Kanskje du trenger litt assistanse og noen gode verktøy for å hjelpe deg på veien? Kanskje du trenger noen som kan bistå med å rydde i tankemønstrene dine, og å hjelpe deg til å forplikte deg selv overfor deg selv for å skape det livet du drømmer om.

Små endringer i hverdagen skaper store resultater over tid. All endring eller forbedring starter med bevisstgjøring, men det er bare starten. Å være klar over en utfordring eller hva du drømmer om er ikke nok. La oss ta deg hele veien til mål, et steg av gangen!

Men! du må være klar over at det kreves en innsats og handling. Jeg ønsker å jobbe sammen med deg som VIL og som er villig til å GJØRE «jobben», uansett om den er liten eller stor. Jeg kan love deg at det blir bedre og bedre, mer og mer moro!

La oss sammen få frem det beste i deg slik at du kan blomstre og utvikle deg som det enestående menneske du er.

Jeg jobber både med ungdom og med voksne, innenfor idrett og ellers.

Velkommen til å ta kontakt!

Jeg gleder meg til å møte deg!

Ha en strålende dag – bedre og bedre!

Hilsen Lene Røine

FINN RÅ I HUE PÅ SOSIALE MEDIER

Copyright © Rå i hue. Alle Rettigheter Reservert